Donații

Familii ajutate

Rechizite pentru copii

23 august

Am ajutat 10 copii cu ghiozdane, caiete, pixuri, carioci, creioane, penare, truse geometrice, acuarele, blocuri de desen etc., lucruri de care orice elev are nevoie pe parcursul unui an școlar.

Mai mult
Familii ajutate

Familia Gologan

19 iulie

Când primeşti un apel telefonic în care eşti implorat să ajuţi cu o bucată de pâine pentru că nişte oameni au ajuns la capătul puterilor, al speranţei că şi „astăzi” copiii lor vor avea ce să mănânce...

Mai mult
Familii ajutate

Familia Podaru

25 mai

Un caz extrem de sensibil ne-a fost semnalat de preotul din comuna Manasia, judeţul Ialomiţa. Este vorba despre o familie cu patru copii cu vârste cuprinse între 3 luni şi 9 ani.

Mai mult
Campanii-donatii

Campanie Paște

4 mai

Perioada Sărbătorilor Pascale trebuie să fie, de bună seamă, un prilej prin care ne apropiem de cei aflați în situații delicate, în lipsuri și grija zilei de mâine.

Mai mult
Familii ajutate

Familia Pârvan

7 aprilie

Această familie locuieşte în condiţii precare, casa lor fiind în stare avansată de degradare, iar cele două camere „locuibile” în care trăiesc aceşti copii şi părinţii lor, au condiţii greu de imaginat.

Mai mult
Familii ajutate

Familia Velciu

21 martie

Este unul dintre cazurile care ne-au impresionat profund, situaţia acestei familii fiind realmente una dramatică. Copiii sunt crescuți doar de tatăl lor, Gheorghe, în vârstă de 39 de ani.

Mai mult