Donații

Familii ajutate

Campanie Crăciun

8 februarie

Bucuria Crăciunului se trăiește deplin atunci când sădești în inimile oamenilor săraci speranța că nu sunt singuri, ca n-au fost uitați.

Mai mult
Familii ajutate

Lemne de foc

21 noiembrie

Deși mulți dintre noi așteptăm cu nerăbdare venirea sărbătorilor, există oameni care privesc iarna ca pe un chin.....

Mai mult
Familii ajutate

Haine si rechizite pentru copii

21 noiembrie

Am ajutat 13 copii cu îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente, ghiozdane, caiete, pixuri, carioci, creioane, penare, truse geometrice, acuarele, blocuri de desen etc.

Mai mult
Familii ajutate

Lemne de foc

1 ianuarie

Pentru mulți dintre semenii noștri, iarna este anotimpul cel mai dificil, căci la lipsurile zilnice de peste an se mai adaugă și frigul… frigul din locuințele lor.

Mai mult
Familii ajutate

Familia Cârstea

29 decembrie

În ajun de Crăciun, Asociația noastră și-a continuat acțiunile umanitare, încercând să ofere unei familii nevoiașe, din județul Prahova, cele necesare mesei de Crăciun!

Mai mult
Familii ajutate

Încălțăminte pentru copii

26 noiembrie

13 copii au primit, din partea Asociaţiei Art Club, încălţăminte nouă de iarnă (ghete, bocanci, pantofi sport), iar 11 familii au primit produse alimentare. dulciuri și fructe.

Mai mult
Familii ajutate

Rechizite pentru copii

23 august

Am ajutat 10 copii cu ghiozdane, caiete, pixuri, carioci, creioane, penare, truse geometrice, acuarele, blocuri de desen etc., lucruri de care orice elev are nevoie pe parcursul unui an școlar.

Mai mult
Familii ajutate

Familia Gologan

19 iulie

Când primeşti un apel telefonic în care eşti implorat să ajuţi cu o bucată de pâine pentru că nişte oameni au ajuns la capătul puterilor, al speranţei că şi „astăzi” copiii lor vor avea ce să mănânce...

Mai mult
Familii ajutate

Familia Podaru

25 mai

Un caz extrem de sensibil ne-a fost semnalat de preotul din comuna Manasia, judeţul Ialomiţa. Este vorba despre o familie cu patru copii cu vârste cuprinse între 3 luni şi 9 ani.

Mai mult
Campanii-donatii

Campanie Paște

4 mai

Perioada Sărbătorilor Pascale trebuie să fie, de bună seamă, un prilej prin care ne apropiem de cei aflați în situații delicate, în lipsuri și grija zilei de mâine.

Mai mult
Familii ajutate

Familia Pârvan

7 aprilie

Această familie locuieşte în condiţii precare, casa lor fiind în stare avansată de degradare, iar cele două camere „locuibile” în care trăiesc aceşti copii şi părinţii lor, au condiţii greu de imaginat.

Mai mult
Familii ajutate

Familia Velciu

21 martie

Este unul dintre cazurile care ne-au impresionat profund, situaţia acestei familii fiind realmente una dramatică. Copiii sunt crescuți doar de tatăl lor, Gheorghe, în vârstă de 39 de ani.

Mai mult