Cursuri

Am demarat Cursurile Art Club din dorința de a le oferi mai departe și altora, acces la experiența acumulată de noi în 10 ani de Fotografie și Videografie. Cursurile le oferă începătorilor o bază în fotografie și videografie, pornind de la fundamentele teoretice ale opticii și ale funcționării camerei și ajungând până la practica cu camera în mână. Celor avansați le oferă posibilitatea să-și aprofundeze cunoștințele, pornind de la nivelul de experiență la care se află. Workshopurile sunt concepute în jurul câtorva tematici principale, reprezentative pentru diferitele maniere de folosire a camerei, care cer acumularea unor cunoștințe și abilități specifice: imagine corporate, documentar, interviu, eveniment privat sau corporate, fotografie publicitară.

Cursanții vor avea acces la echipament modern de fotografiere și filmare, camere cinema, sisteme de stabilizare de ultimă generație. Participanții vor primi și informații esențiale pentru a putea activa în acest domeniu și vor afla cum își pot începe propria afacere în domeniul producției-foto-video. La finalul cursurilor, absolvenții se vor putea califica cu succes la ofertele de angajare din acest domeniu sau vor putea activa independent, în domeniu. Cursurile au o durată de 4 săptămâni (2 zile / săptămână) și fiecare cursant va primi cursul detaliat în format PDF. În urma parcurgerii cursului, fiecare va primi o diplomă de participare/calificare. O parte din locurile la curs vor fi oferite gratuit de către Asociație unor persoane din categorii defavorizate, din dorința de a le deschide noi orizonturi profesionale.

Astfel, ne dorim ca activitatea noastră să constituie o bază sustenabilă pentru reintegrarea în societate a acestor oameni. Toate veniturile obținute din taxele colectate la locurile cu plata vor acoperi pe de o parte locurile oferite gratuit și pe de alta, vor fi direcționate concret, către diferite cazuri sociale. Astfel, încercăm să inspirăm pasiunea noastră și celor care nu își pot depăși prin resurse proprii situatia în care, fara voia lor, trăiesc, construindu-le prin imagine un cadru profesional de învățare și recalificare profesională.

În același timp, pentru că misiunea Asociației Art Club este una socială, de ajutorare a oamenilor fără posibilități, toate încasările vor ajunge sub forma unui ajutor financiar sau a bunurilor, către familii nevoiașe.

Cum te ajutăm?

DACĂ FACI PARTE DIN CATEGORII DEFAVORIZATE SAU VULNERABILE ÎN CÂMPUL MUNCII, POȚI PARTICIPA GRATUIT LA CURSURILE ORGANIZATE DE ASOCIAȚIA ART CLUB. TREBUIE DOAR SĂ-ȚI DOREȘTI SĂ ÎNVEȚI UN DOMENIU NOU ȘI SĂ ÎȚI ÎNCEPI O CARIERĂ ÎN UNIVERSUL ARTEI!

TESTIMONIAL

Andrei are 17 ani și a participat gratuit la cursul video din cadrul Asociației Art Club, fiind persoană cu Cerințe Educaționale Speciale. Are o ambiție de nestăvilit și luptă să devină regizor. Pe noi ne-a impresionat și sperăm ca acest prim pas să îi deschidă drumul spre îndeplinirea unui vis.
Cum a fost? Puteți afla în materialul alăturat!