Despre noi

CINE SUNTEM?

Cu 10 ani în urmă luam în mână prima cameră foto profesională. Părea un rubik cube pe atunci, semăna cu un obiect pe care mai degrabă trebuie să îl rezolvi, decât să îl folosești. Nu știam că acea camera o să ne deschidă înainte un drum lung și emoționant sau că ceea ce începuse ca o simplă încercare ori curiozitate, va crește într-o autentică pasiune și, în timp, într-o adevarată profesie. De 10 ani prindem lumea, oamenii sau roadele muncii lor pe cameră și ne minunăm de câte povești am construit din imagini, în tot acest timp. Sute, poate mii de proiecte care ne însuflețesc și ne fac să privim lumea prin obiectiv cu și mai multă curiozitate, în fiecare nouă zi.

Credem în importanța detaliului, atenție și acuratețe și în materiale în care niciun amanunt nu a fost trecut cu vederea. Credem în cadre construite cu răbdare în care povestea, lumina, procesarea sau colorizarea se leagă într-un tot perfect. Credem în imagini care ajung la oameni, care își fac loc în minți și inimi, care surprind, încântă, care schimbă percepții și trezesc emoții puternice. Indiferent dacă lucrăm pentru oameni ca noi sau pentru oameni din companii și produsele lor, de 10 ani folosim aceleași funcții de bază ale camerei: INSPIRĂ, FII PROFESIONIST ȘI AUTENTIC.

CUM A APĂRUT ART CLUB?

Ca profesioniști, trecem constant prin momente în care simțim că vrem mai mult. În cazul nostru, a fost mai întâi momentul în care am început să filmăm, apoi acela în care am vrut să învățăm editare, post-producție, animație și efecte video, totul pentru a ajunge la un rezultat perfect pentru client.

Însă, Art Club este diferit de tot ce am mai facut până acum.

Fotografia și videografia înseamnă să intervii în realitate cu camera, să o captezi, decupezi, mixezi sau interpretezi după bunul tău plac. Art Club a apărut atunci când am luat hotararea să intervenim cu camera în realitate, pe bune. Să intervenim în viețile unor oameni și să le schimbăm așa cum știm noi mai bine, cu camera în mână.

Asociația Art Club este o organizație non profit, atestată ca întreprindere socială. Obiectivul nostru este să îi ajutăm pe cei din categoriile defavorizate, din fondurile obținute de asociație prin serviciile de fotografie și videografie oferite, din cursurile organizate pentru cei care vor să îmbrățișeze pasiunea noastră sau din redirecționarea unui impozit sau donații.

Așteptând să ni se ceară ajutorul, e posibil să fie prea târziu!

36

FAMILII AJUTATE

15

VOLUNTARI

49

COPII

15

LOCALITĂȚI

MARIUS SFETEA

MEMBRU

CRISTIAN SFETEA

MEMBRU

ANDREEA LEPA

MEMBRU

VALORI

SENTIMENT

Nu poți oferi ajutorul celui de lângă tine dacă nu există sentimentul dragostei pentru om, al milei. De aceea, încercăm să cultivăm dragostea pentru aproapele nostru.

RAȚIUNE

Înțelegem să oferim ajutorul nostru acolo unde este cea mai mare nevoie, cercetând fiecare caz în parte pentru a obține informații reale. Astfel, misiunea noastră va fi cu adevărat folositoare.

VOINȚĂ

Adevărata manifestare a sentimentelor se regăsește în voința pe care o avem atunci când facem binele, alegând să nu trecem nepăsător pe lângă omul aflat în situații grele.

TRANSPARENȚĂ

Oricând puteți solicita documente sau informații legate de Asociația Art Club precum și despre situația fondurilor cheltuite și destinația acestora, știm că încrederea estea cea mai importantă.