Donează!

EDUCAȚIE

O șansă la educație

REINTEGRARE SOCIALĂ

Cursuri formare profesională

DONAȚII

Ajutăm oamenii săraci

DE CE SĂ AJUȚI?

Ce este mai important: să faci binele sau să nu faci răul? Cred că este important să faci binele și dacă ajungi să îl faci, vei deveni un om mai bun! Foarte important este și să nu faci răul! Însă, dacă este doar atât, s-ar putea să nu devii un om bun!

Sunt mai multe moduri în care oamenii își pot aduce contribuția la cauzele susținute de Asociația noastră. Participarea la cursurile noastre sau contractarea serviciilor noastre foto-video asigură principalele venituri pe care Asociația le redirectionează mai departe, către cei care au nevoie de o mana de ajutor. Însă oricine ne poate susține în paralel printr-o donație. Fiecare poate dona atât cât dorește. Oricât de mică ar fi suma, pentru noi are aceeași mare importanță,

toate donațiile vor fi direcționate către cazuri sociale. Fie că oferim sprijin material pentru procurarea alimentelor, hainelor, rechizitelor sau jucăriilor, că asigurăm încălzirea pe timpul rece sau că ajutăm la construirea unei case, misiunea noastră rămâne aceea de a avea un impact pozitiv în viețile unor oameni care întampină mari dificultăți. Modul de folosire a donațiilor va fi documentat pe site, cu fiecare caz social asupra căruia vom interveni.

SENTIMENT

VOINȚĂ

RAȚIUNE

TRANPARENȚĂ

TRANZACȚIA TA ESTE SECURIZATĂ ȘI VA FI PROCESATĂ DE EuPlatesc.ro

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzactiile on-line cu nivel de securitate foarte ridicat.

POȚI DONA ȘI PRIN TRANSFER BANCAR

DETALII PLATĂ: Donație
BENEFICIAR: Asociatia Art Arta Club Sfetea

COD FISCAL: 43444678

IBAN (CONT LEI) RO44BTRLRONCRT0577147701