Familia Cârstea

În ajun de Crăciun, Asociația noastră și-a continuat acțiunile umanitare, încercând să ofere unei familii nevoiașe, din județul Prahova, cele necesare mesei de Crăciun! Astfel, în urma apelului disperat al mamei a trei fetițe, cu vârste cuprinse între 2 și 11 ani, bolnave și lipsite de orice speranță că Moș Crăciun va ajunge la ele anul acesta, am decis să vizităm această familie, într-o localitate învecinată cu orașul Vălenii de Munte. Pe fetițe le-am găsit zgribulite și nerăbdătoare să vadă ce le-am adus, mai ales că, în ultimele zile, doar medicamentele pentru răceală le-au ținut de foame, căci despre dulciuri și jucării nici că putem aduce vorba. Cu părinții muncind cu ziua prin sat, încercând să acopere nevoile zilnice ce par a fi tot mai covârșitoare, mai ales atunci când plătesc ultimii bani pe medicamentele copiilor, pentru ei nici măcar nu se întrezărește speranța că acest Crăciun îi va găsi altfel, mai bogați sau mai sănătoși. Iar bogăția, pentru ei, de cele mai multe ori înseamnă să ai curent electric, lemne pentru încălzirea locuinței și hrana de zi cu zi… Cu ajutorul prietenilor și colaboratorilor noștri, ce și-au oferit sprijinul în mod gratuit, contribuind cu alimente, dulciuri,pamperși, haine sau jucării, am reușit să aducem un zâmbet și pe chipurile acestor copii și o rază de speranță în sufletele părinților, speranță într-un an nou mai bun.

Multumim tuturor celor care s-au implicat direct (Relevance Management, Vlad, Alina, Mihaela) si tuturor care ne susțin activitatea.

Cu ce am ajutat?

I-AM PUTUT AJUTA CU ALIMENTE DE BAZĂ, PRODUSE ALIMENTARE DESTINATE COPIILOR, FRUCTE, LEGUME, DULCIURI, PAMPERSI, HAINE ȘI JUCĂRII