Haine și rechizite pentru copii

Dorul este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le avem. Paradoxal, acesta izvorăște din durere, atunci când există … suferi.
Pentru mulți dintre noi, dorul se regăsește în dorința de a revedea persoane dragi ori în retrăirea unor momente frumoase, însă, exista o categorie de oameni cu totul aparte, pentru care dorul ….. este doar o tânjire spre un trai mai bun!
Aceștia sunt copiii, iar mulți sunt înstrăinați de momentele frumoase ale copilăriei, ducând dorul mancării, dulciurilor, jucăriilor, îmbrăcămintei. Este și cazul celor 13 copii pe care am reușit să-i ajutăm și anul acesta cu îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite pentru școală. Provin din familii sărace, 
monoparentale, pentru care nimeni nu mai luptă, școala, educația fiind singurul refugiu care le poate oferi un viitor mai bun.
Nouă ne-a fost dor să-i vedem fericiți și mulțumim prietenilor care au raspuns frumos la campania pe care am inițiat-o. Avem nădejdea că împreună sădim speranță acolo unde este atâta nevoie.
Încercăm în perioada următoare să cumpărăm lemne de foc, astfel că orice donație în contul Asociației noastre va cântări mult în îndeplinirea unei promisiuni făcute acestor copii.
Puteți ajuta aici: https://art-club.ro/doneaza/

Cu ce am ajutat?

AJUTORUL NOSTRU A CONSTAT ÎN ÎMBRĂCĂMINTE, ÎNCĂLȚĂMINTE, ALIMENTE, DULCIURI, GHIOZDANE, CAIETE, PIXURI, CARIOCI, CREIOANE, PENARE, TRUSE GEOMETRICE, ACUARELE, BLOCURI DE DESEN ETC.