Lemne de foc

Deși mulți dintre noi așteptăm cu nerăbdare venirea sărbătorilor, există oameni care privesc iarna ca pe un chin, ca pe o pedeapsă și nu se pot bucura liniștiți de sărbătoarea Crăciunului.

Venirea iernii pentru mulți dintre aceștia reprezintă poveri noi pe umerii părinților iar frigul de afară îi condamnă la boală și sărăcie…

 Asociația Art Club este alături și în acest an de familiile împovărate! În speranța că vom crea o fereastră în zidul temniței lor, că iarna va fi mai blândă pentru ei, am achiziționat lemne pentru trei familii din județul Ialomița.

Au scăpat astfel de povara încălzirii căsuțelor deja modeste în care locuiesc, căci lemnele sunt scumpe iar sobele se încălzesc și mai greu atunci când ai prea puține sau chiar deloc.

În luna Decembrie vom reveni cu alimente, dulciuri și jucării. Incercăm astfel, să punem noi zâmbetul pe buzele copiilor și să le arătam că nu au fost uitați, că magia există în fiecare dintre prietenii noștri care se vor implica și ne vor susține în aceste demersuri, căci Crăciunul este sărbătoarea sufletelor, nu-i așa?

Cu ce am ajutat?

AJUTORUL NOSTRU A CONSTAT ÎN PACHETE LEMN DE FOC - FAG - PENTRU TREI FAMILII, ALIMENTE.