Rechizite pentru copii

Când sărăcia apasă și mai mult pe educația celor mici, abecedarul din clasa I va rămâne mereu o necunoscută pentru ei, iar dorința de a merge la școală va fi mereu umbrită de lipsa rechizitelor. De aceea încercăm în mod constant să facem măcar un pic mai senină copilăria micuților ce doar tânjesc să meargă la școală și care, când chiar reușesc să ajungă, o fac, de cele mai multe ori, purtând doar vise în ghiozdan. Atunci când și acela există…

Înainte de deschiderea școlilor, am ajuns la 5 familii din mediul rural, unde 10 copii au început din nou să viseze la un an școlar fără lipsuri.

I-am cunoscut, astfel, pe micuții familiilor Radu, Dragomir, Constantin, Niță și

Popa, familii ce trăiesc la limita subzistentei și în condiții de trai modeste, părinți ce se străduiesc din răsputeri să le ofere copiilor hrana de zi cu zi, căci de rechizite școlare nici nu poate fi vorba. Am acoperit nevoile micuților ce în luna septembrie vor începe clasele primare, oferind rechizite școlare și copiilor ce sunt în clasele a V-a și a VII-a, rechizite ce au constat în ghiozdane, caiete, pixuri, carioci, creioane, penare, truse geometrice, acuarele, blocuri de desen etc., lucruri de care orice elev are nevoie pe parcursul unui an școlar.

Mulțumim colaboratorilor pentru implicarea în demersurile noastre, și că împreună putem reda speranță copiilor, într-un viitor mai bun!

Cu ce am ajutat?

AJUTORUL NOSTRU A CONSTAT ÎN GHIOZDANE, CAIETE, PIXURI, CARIOCI, CREIOANE, PENARE, TRUSE GEOMETRICE, ACUARELE, BLOCURI DE DESEN ETC., LUCRURI DE CARE ORICE ELEV ARE NEVOIE PE PARCURSUL UNUI AN ȘCOLAR.