Servicii

Producție video

Conținutul video este, alături de cel foto, unul din cele mai eficiente instrumente prin care o companie își poate consolida prezența pe piață. Suntem creatori de conținut video de cea mai bună calitate, prin tot ceea ce producem ne propunem ca publicul să cunoască, în cele mai mici detalii, o companie și produsele sau serviciile sale.

Producție foto

Imaginile foto sunt primele care generează încredere într-o companie și decid alegerea unui brand, ele având capacitatea să încorporeze și să livreze atributele sau calitățile unui produs către consumatori. Fotografiile de calitate produc un impact real, indiferent de suportul de comunicare în care sunt folosite: materiale de promovare, prezentări de companie, broșuri, comunicate sau materiale PR.

Internetul, accesul la telefonul mobil și rețelele sociale au schimbat complet dinamica pieței și au accelerat schimbările la care este forțat să reziste un business. O lume a informației digitalizate și a imaginii consumate în orice formă și pe orice tip de ecran, îi cere unei companii să își însușească limbajul și conținutul foto și video, ca instrumente vitale ale existenței și prezenței ei pe piață. Nu te vezi, nu exiști. Iar indicatorii arată că 46% dintre utilizatorii online care se întâlnesc cu o reclama video vor ajunge să fie interesați de produsul prezentat, o rată uriașă de angajament care subliniază rentabilitatea acestui tip de continut. Filmul și fotografia au devenit esențiale în planul de marketing al oricărui business, iar eforturile companiilor de se alinia acestui trend pentru a-și asigura reziliența și sustenabilitatea, sunt în continuă creștere. Oamenii vor sa își vadă brandurile și produsele preferate sau să descopere altele noi și mai ales să vadă că ele comunică cu ei, ca li se înfățișează în cele mai mici detalii și tot ei migrează în mod natural către brandurile care li se arată mai des și le uită cu ușurință pe cele care o fac mai rar sau chiar deloc.

Am evoluat timp de 10 ani într-o lume în continuă schimbare și am înțeles că ceea ce funcționa ieri, e posibil să nu mai funcționeze azi. Am învățat să reinventăm constant conținutul foto și video pe care îl generăm și să îl adaptăm la mediul în care se mișcă o companie la un moment dat, având grijă ca materialele pe care le creăm să îi apropie pe consumatori de produsele sau serviciile companiei. Ne punem experiența acumulată în fotografie și videografie în serviciul companiilor care își doresc să integreze acest tip de conținut în demersurile lor de comunicare. Serviciile Asociației Art Club pot lua forma materialelor de comunicare – conținut online, spoturi TV, prezentări de companie – sau a ședințelor foto sau video organizate în cadrul evenimentelor, conferințelor sau workshopurilor.

Serviciile foto și video sunt, alături de cursurile organizate de Asociația Art Club, un alt mod prin care încercăm să intervenim cu adevărat în realitate, pentru a schimba puțin viața unor oameni. Toate veniturile obținute vor fi direcționate sub forma ajutorului financiar sau a bunurilor, către familii nevoiașe. În acest fel, atunci când o companie contractează oricare din serviciile Asociației, alături de materiale de cea mai bună calitate, primește și satisfacția ca a sprijinit o cauza socială.