Vino!

Pasul unu

Scrie-ne

Pasul doi

Te contactăm

Pasul trei

Bucură-te

Suntem dornici sa creăm o comunitate sub emblema Art Club, o comunitate care să participle activ la viața Asociației și să se implice în activități care să crească vizibilitatea acțiunilor noastre. Te așteptăm să ni te alături în calitate de voluntar al Asociației Art Club, pentru a contribui împreună la îmbunătățirea vieții celor mai puțin norocoși.

Ne poți susține activitatea și în alt fel decât accesând serviciile și cursurile Asociației sau donând o sumă de bani. Există numeroase obstacole pe care le întâmpinăm în organizarea activităților Asociației Art Club, iar simpla implicare ne ajută uneori mai mult decât banii. Pot fi situații în care avem nevoie de spațiu corespunzător pentru a ține cursurile de Fotografie și Videografie, iar dacă ne poți facilita accesul la un astfel de spațiu, este binevenit să ne întindă o mână de ajutor pentru îndeplinirea scopului nostru.

Sau dacă activezi deja în domeniul foto-video, ni te poti alatura ca trainer în cadrul cursurilor pe care le organizăm, pentru a le oferi cursanților din experiența acumulată de tine. Sau iți poti folosi priceperea și experiența în cadrul proiectelor de producție video sau foto dezvoltate de Asociație. Ori dacă avem nevoie de o echipă mai mare pentru a atinge un obiectiv punctual, dacă vrei să răspunzi la strigarea noastră, poți strânge rândurile cu noi. Vom anunța din timp, iar oricine va dori să se implice, ni se va putea alătura.

Cum te poți implica?

DACĂ VREI SĂ TE ALĂTURI DEMERSULUI NOSTRU, TE POȚI IMPLICA DIRECT ȘI CA VOLUNTAR. FIE CĂ ACTIVEZI DEJA ÎN DOMENIUL FOTO-VIDEO ȘI VREI SĂ ÎȚI OFERI EXPERIENȚA ÎN CADRUL CURSURILOR PE CARE LE ORGANIZĂM, FIE CĂ VREI SĂ NE OFERI UN SPAȚIU ÎN CARE SĂ NE SUSȚINEM CURSURILE SAU CĂ VREI SĂ PUI MÂNA ȘI SĂ NE AJUȚI CU ORICE ALTCEVA, IMPLICAREA TA VOLUNTARĂ ESTE BINEVENITĂ. SCRIE-NE CUM NE POȚI AJUTA!

COMPLETEAZĂ

Formularul de contact